مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت آگهی دهنده

سلام . چند وقت پیش من یک آگهی داخل سایت ... مشاهده کردم برای خرید تلفن همراه.و بعد از کلی حرف زدن با آگهی دهنده اون اعتماد من رو جلب کرده .با استفاده از نشان دادن آدرس و فاکتور فروشگاه.بنده هم حدود 6 تومن پول به شماره کارتی که آگهی دهنده فرستاده بود زدم .منتظر موندنم تا گوشی رو تحویل بگیرم.ولی بعد از یک هفته دیدم خبری نشده و وقتی زنگ زدم به طور کاملاً وقیحانه به من گفتن که شما رو نمی شناسیم.
و بنده رفتم پلیس فتا با رسید هایی که در دست داشتم .شماره کارت های که پول ریختم رو مسدود کردن .ولی صاحب اون شماره کارت ادعای بی اطلاعی کرده .و گفته من یک فروشنده لوازم پزشکی هستم .به این فرد لوازم پزشکی فروختم و شماره کارت دادم که پول به حسابم بریزه
میخواستم ببینم .الان من باید چکار کنم پول تو حسابش هم هست؟ اگر دادخواست حقوقی بدم میتونم پولم رو برگردونم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از دارنده خط تلفن و آن فردی که سر شما و لوازم پزشکی کلاه گذاشته و خود لوازم پزشکی شکایت کلاهبرداری کنی یا دادخواست مطالبه وجه به طرفیت لوازم پزشکی بدهی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شخصی که وجه به حساب ایشان واریز شده است مسئولیت حقوقی خواهد داشت و باید مبلغ را مسترد نماید

و شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید