مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

با سلام. با توجه به قانون کاهش مجازات ها
در یک پرونده بعد از رد واخواهی متهم ( متهم قبلا غیابی به یک سال زندان بابت کلاهبرداری محکوم شده بود) در دادگاه واخواهی
متاسفانه دادگاه به خاطر قانون کاهش مجازات، حبس کلاهبردار را از یک سال به 6 ماه کاهش داده. گویا طبق قانون جدید، جرم کلاهبرداری قابل گذشت اعلام شده.
خواستم ببینم دادگاه این حق رو داره تا بدون کسب رضایت شاکی، زندان محکوم کلاهبرداری رو ( فاقد سابقه قبلی ) که از یک سال به 6 ماه تقلیل یافته رو در دادگاه تجدید نظر تعلیق کنه و محکوم به زندان نرود؟

پاسخ ها :

تعلیق حبس در صورت عدم رضایت شاکی تعلیق حبس کلاهبرداری تعلیق حبس عدم رضایت شاکی کلاهبرداری