مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین نسقی

سلام، وقت به خیر
من میخوام یک زمین در شمال بخرم که فروشنده می گوید که زمین نسق داره به اضافه گواهی حصر وراثت و ارث نامه.
میخواستم بدونم با این شرایط خرید این زمین و شکل قانونی در آینده ایجاد خواهد کرد و آیا امکان داره برای این زمین درخواست سند تک برگ داد؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از طریق اداره امور اراضی شهرستان محل وقوع ملک سابقه ملک را جویا شوید ضمنا اینها در اداره ثبت سند تک برگ صادر نمیشود