مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
حسابدار شرکتی هستم و شماره حسابی طی وکالتنامه که از مدیر شرکت داشتم و اعتماد ایشان به من مطالباتشان به حساب من می آمد و هزینه های شرکت و دستمزد و خلاصه امور مالی شرکت رو انجام میدادم. همسرم برای مطالبه مهریه اش حساب فوق رو که مبلغ 300 میلیون داخلش بود رو مسدود کرد و صاحب شرکت به عنوان شخص ثالث وارد دعوا شد و دادگاه رای به نفع ایشان صادر کرد و حساب آزاد شد و بنده هم به درخواست ایشان پول رو بابت مالیات و ارزش افزوده و قسمتی از وام شرکت به حساب ها واریز کردم. بعد از یک ماه مجددا خانمم درخواست اعاده دادرسی کرد و توسط همون شعبه پذیرفته شد و بابت همون وجه که در حسابم بود و دادگاه خودش رفع توقیف کرده بود رای داد که 95 میلیون مربوط به خودت بوده و پول رو باید برگردونی و ما اشتباه کردیم و الان معادل سازی کرده و طبق ماده 39 من رو محکوم کرده به پرداخت 25 سکه بهار آزادی به جای اون 95 میلیون. در صورتی که خود اون شعبه روز اول رای داده و گفته پول رو به شخص ثالث تحویل بده و واقعا خدا وکیلی پول هم برای خود مدیر شرکت بود و اجرای احکام 3 روز فرصت داده که سکه ها رو بریزم به حساب. لطفا راهنمایی ام کنید قبلا بابت مطالبه مهریه هم اعسار داده بودم و در حال پرداخت مهریه هستم. لطفا کمک و راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر اعسار داده باشید میتوانید گواهی آن را در اجرای احکام ارائه کرده و درخواست توقف اجرا را بدهید