مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل تردد در دوران کرونا

با سلام. مالک محترم خودرو شما به دلیل شرکت در مراسمات محرم سال 1399 خمینی شهر با توجه به شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت تردد، در سیستم راهور ثبت و توقیف گردیده است. لذا جهت پیگیری به پلیس امنیت اخلاقی خمینی شهر واقع در بلوار شهید مطهری روبروی بیمارستان ساعی ستاد فرماندهی انتظامی مراجعه نمایید.
یکی راهنمایی کنه . یعنی چی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با مدارک باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید