مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش توسط همسایگان

با سلام و خسته نباشید
همسایه ی من با ایجاد انواع سر و صدا مثل گاز دادن بی مورد موتور سیکلت، جیغ کشیدن مدام دختر بچه، داد و فریاد بلند و ترسناک با همسر خودهنگام دعوا آسایش رو از من گرفته خواستم بدونم در این مورد من می تونم ازشون شکایت کنم ؟
در ضمن به دلیل شرور بودن این فرد کسی حاضر به امضای استشهاد نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

با سلام شما می توانید تحت عنوان مزاحمت و سلب اسایش شکایت مطرح کنید ولی چون نیاز به دلیل و مدارک برای اثبات ادعای خود هستید بهتر از در زمانی که مزاحمت وجود دارد موضوع را به پلیس 110 اطلاع دهید تا انها گزارشی در این مورد تنطیم نمایند و شما انرا پیوست شکایت خود نماید

پرسشگر :

ممنون از پاسخ کاملتون
اگر از فرد هنگام ایجاد مزاحمت فیلم برداری بشه ( با گوشی یا دوربین مدار بسته ) آیا این مدرک در دادگاه معتبر هست ؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ همکارعزیزم کفایت موضوع می کند.یاالله