مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بدون داشتن شاهد

با سلام
اینجانب همسایه ای دارم که در منزل خود گوسفند نگهداری می کند و صدای این گوسفند آرامش را از خانواده ی اینجانب سلب کرده و چندین بار اقدام به شکایت کردم ولی به خاطر شرارت این فرد کسی حاضر به شهادت نمی باشد و در نتیجه دادگاه در جواب فقدان دلیل کافی بر وقوع بزه و ماده ی 265 و 270 را به اینجانب اعلام می کند .
با توجه به اینکه آرامش و آسایش از خانواده ی اینجانب به شدت سلب شده آیا راهی برای شکایت بدون شاهد هست ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید اعضای خانواده خودتان رابعنوان شاهد به دادسرا ودرشکواییه معرفی کنید همچنین درخواست تحقیقات محلی کنید

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما بزرگوار
ولی تحقیقات محلی هم انجام شده که بنا به گفته ی مامور کلانتری بی نتیجه بوده

فرهاد  احمدي

فرهاد احمدي :

استان :

با سلام ،پس از وقوع عقد ازدواج مهریه در هر حال حقی ست برای زن ، در صورتیکه عندالمطالبه باشه بله میتونید اقدام کنید البته پیش از وقوع نزدیکی نصف مهریه قابل مطالبه است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

البینه علی مدعی یعنی شاکی باید با ادله قانونی دعوی را ثابت بکنه و با نبود دلیل محکمه پسند دعوی شما در هر حالتی نتیجه نخواهد داد بهتر است شاهدانی را برای موضوع بگیرید در صورت عدم حضور شهود ؛شاید با تامین دلیل و فیلم برداری و سایر موارد هم بتوانی علم قاضی را بر مزاحمت ایشان جلب نمایی.

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
با توجه به اينكه تهيه ادله به روش غيرقانوني قطعاً براي شما مشكل ساز خواهد شد بهترين راه اين است كه با مراجعه به شوراي حل اختلاف محل تقاضاي تامين دليل بكنيد كه لازم است شرح مشكل خود را در دادخواست بنويسيد و تقاضاي تعيين كارشناس رسمي دادگستري با گرايش پليس امنيت عمومي بكنيد و پس از آن نظريه كارشناس را به ضميمه شكواييه در دادسرا مطرح نماييد
مضاف براينكه ميتوانيد شهودي را در شرح شكواييه معرفي نماييد