مشاوره حقوقی رایگان - نمونه رای اجرت المثل

حق اجرت المثل و نفقه زنی که شهرش 9 ماه است فوت کرده 23 سال هم زندگی مشترک با مردی که اعتیاد به الکل و مواد داشته و بیماری قند و عوارض ناشی از آن مانند نداشتن کنترل ادرار و خیلی عصبی و خرج زنش را نمی‌داده با داشتن دو فرزند و بد دل و نداشتن خلق و خوی درست رفتار نامناسب و زنی دلسوز و از خود گذشته در برابر این مرحوم چقدر حساب میشود؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اجرت المثل برای 23 سال زندگی مشترک توسط کارشناس معمولا23 میلیون حدودی و نفقه براساس هزینه های معیشتی برای خانم و دو فرزند کارشناس تعیین میکند

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

موارد را باید به کارشناس بگین معمولا سالانه یک تا یک ونیم میلیون تعیین میشود