مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نحله و اجرت المثل

سلام وقت بخیر .با توجه به اینکه همسرم دادخواست طلاق داده و در جلسه اول قاضی مبلغ نحله را در پرونده به نفع من نوشت و در خصوص اجرت المثل فقط از من سوال کرد که شما هزینه ای بابت زحمتهایی که در خانه می کشیدید دریافت می کردید و بنده گفتم خیر . چون با توجه به اینکه تمام مسئولیت فرزندان و حتی برخی کارهای مربوط به همسر بر عهده من بود ... حالا درخواست بنده این است آیا می توان درخواست اجرت المثل کنم یا خیر ؟ با توجه به اینکه مبلغ نحله را قاضی مشخص کرده است .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید درخواست توقف رسیدگی مطرح کنید تا دادخواست اجرت المثل مطرح نمایید و نتیجه آن مشخص شود .
البته قانونا می بایست در جلسه رسیدگی طلاق اجرت المثل را مطرح می کردید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، در خواست توقف از رسیدگی نمایید و دادخواست دریافت اجرت المثل ایام زوجیت را تنظیم و ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید.
هر لایحه و درخواستی دارید می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه ارسال کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اجرت المثل حق شماست و به شما تعلق میگیرد