مشاوره حقوقی رایگان - اظهار نامه تمکین و نفقه

با عرض سلام و خسته نباشی
خانم بنده 6ماه بعد از صدور حکم عدم تمکین و اجازه ازدواج مجدد اقدام به ارسال اظهار نامه جعلی کرده و اعلام آمادگی جهت تمکین کردن و از همون تاریخ اظهار نامه هم از طریق شورای حل اختلاف مطالبه نفقه کردن.درصورتی که اظهار نامه در دادگاه محل سکونت من وخانمم ثبت نشده و تمبر و دستور ابلاغ هم ندارد,مهر ابلاغ کلانتری ندارد,فقط یه استوار پایینشو امضا کرده
وقتی پیگیر اظهار نامه شدم خانمم حاضر شد استرداد دادخواست بده.
سوالم اینه با این اظهار نامه جعلی در حال حاضر که در منزل پدرش هس بازهم نفقه شاملش میشه؟
نیاز هست که من اظهار نامه تمکین براشون ارسال کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اقدام به ارسال اظهار نامه در خصوص تمکین بفرمایید اگر از بابت جعل اطمینان دارید اقدام به شکایت کنید