مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت شورا

باسلام بنده دادخواستی در اصفهان بر علیه شخصی که فروشنده یک کالا در تهران بود تنظیم کردم با ارائه مدارک پس از تعیین وقت رسیدگی و حضور در جلسه و صورتجلسه پس ار چند روز رای صادر شد مبنی بر عدم صلاحیت دادگاه حالا سوال من اینه ایا مجددا وقت رسیدگی تعیین میشه یا بر طبق صورتجلسه که قبلی رای صادر میشه چون امکان رفتن تهران وجود ندارد ضمنا خوانده در جلسه حضور نداشت ولی ثنا داشته و ابلاغ قانونی شده است

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی، با توجه به ایراد عدم صلاحیت محلی شورای حل اختلاف رسیدگی کننده ابتدا می بایست درخصوص مرجع صالح به رسیدگی تعیین تکلیف گردد و سپس بعد از اینکه مرجع صالح به رسیدگی مشخص شد نسبت به تعیین وقت رسیدگی ماهیتی اقدام خواهد شد. در این فرض شورای حل اختلاف واقع در اصفهان با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به مرجع صالح ارسال می کند. چنانچه مرجع مرجوع الیه هم خود را صالح به رسیدگی نداند، اختلاف در صلاحیت بوجود خواهد آمد که اختلاف در صلاحیت محلی شوراهای واقع در دو استان، حل اختلاف با شعبه اول دادگاه عمومی شهرستان مرکز استانی است که ابتداً به صلاحیت شورای واقع در آن استان اظهارنظر خواهد شد. ضمناً پاسخ با توجه به تیتر سوال که عنوان شده است عدم صلاحیت شورا و نه دادگاه داده شده است.