مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه دادرسی

با سلام وخسته نباشید
بنده مدتی پیش از دانشگاه علوم پزشکی شهرمان شکایت نموده ام بعلت وارد نمودن خسارت پس از کلی معطلی دادگاه تشکیل شد چند روز بعد قاضی در جواب نوشتن بنده صلاحیت رسیدگی به این پرونده رو ندارم به دیوان عدالت اداری مراجعه فرمایید سوال اینجاست که شما که صلاحیت نداری چرا هزینه دادرسی به مبلغ 3 میلیون تومان دریافت کردید؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رویه قضایی بر همین منوال است. در صورت عدم صلاحیت نیز در ابتدا هزینه دادرسی بایستی پرداخت شود و این خواهان یا شاکی است که بایستی در این امر دقت کافی را مبذول بفرماید.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

نتیجه عدم استفاده از اشخاص متخصص در طرح دادخواست

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود،دریافت هزینه دادرسی مربوط به تشکیل پرونده است و تا پرونده تشکیل نشود که مشخص نیست در صلاحیت دادگاه بوده یا خیر لذا پرداخت هزینه دادرسی قانونی است و استرداد آن(پس گرفتن) غیر ممکن است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یلتم
خود شما به اشتباه دادخواست خود را مطرح کرده اید
امکان مطالبه هزبنه دادرسی وجود نخواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شما باید از متخصص کمک میگرفتید و سرخود کاری نمیکردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

امکان پس گرفتن هزینه وجود ندارد و طرح دعوای اشتباه متوجه خود شماست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شکواییه به دیوان ارسال خواهد شد، هزینه دادرسی در هر حال میبایسا پرداخت کردد، بهتر است ماجرا با وکیل متخصص پیگیری شده یا مشورت بفرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت اشتباه مردی ضمن اینکه آنها باید پرونده را خودشان بفرستند به دیوان عدالت

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام

قبل از اینکه مقام قضایی وارد رسیدگی شود هزینه دادرسی توسط سیستم اخذ می شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

احراز صلاحیت با خود دادگاه می باشد . تقدیم دادخواست به مراجع قضایی ابتدا مستلزم پرداخت هزینه دادرسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما خود می‌بایست دقت می‌نمودید که پرونده را به مرجع صالح ارسال می‌کردید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل استرداد نیست. پرونده به دادگاه صالح ارجاع می شود