مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

در ساختمان پارکینگ اختصاصی می باشد و در سند مشخص شده است بدلیل طراحی بد ساختمان برای خروج و ورود ماشین باید تعدادی از ماشین ها خارج شوند تا امکان پذیر باشد و همسایه دیر وقت مزاحم می شوند و میخواهند خارج یا وارد شوند از لحاظ قانونی زمان ورود خروج چگونه باید باشد آیا می تواند حفاظ پارکینگ نصب کرد و اجازه عبور و استفاده از پارکینگ شخصی را نداد‌؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر در سند شما پارکینگ جز مشاعات نیست و فقط مختص شماست میتونید اجازه پارک کردن ندهید و از طریق اظهارنامه به ساکنین ابلاغ بشه. و اگر مالکین دیگه حق استفاده از پارکینگ را دارند بر اساس ورود و خروج حالا زودتر با دیرتر خودروها پارک بشن.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

حسن معاشرت از اصول حاکم بر زندگی آپارتمانی است در صورت امکان سوچ ماشین ها رو با یکدیگر تبادل کنید .