مشاوره حقوقی رایگان - درباره تجدید نظر

سلام خدمت دوستان در یک دعوا چند نفر مرا مورد ضرب و شتم قرار دادن که شاهدی نداشتم قاضی برای من و طرف مقابل ادله سوگند کرده طرف های مقابل سوگند یاد کردن که این کار را نکردن و قاضی حکم به برائت انها صادر کرده میتوانم در تجدید نظر به خاطر سوگند دروغ که خوردن شکایت کنم ممنون میشوم راهنمائی کنید

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، متاسفانه خیر چون شما راهی برای اثبات دروغ بودن سوگند ایشان ندارید.