مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی فرزند شهید بجای پدر

باسلام و احترام خدمت شما بزرگوار. پدر بنده جانباز 50درصد و یکی از پرسنل رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و پس از 20سال خدمت به درجه رفیع شهادت نایل گردید بنده دارای مدرک فوق دیپلم متاهل متولد 1364میباشم و مدت4سال در بنیاد شهید مشغول به خدمت بوده ام 3سال کارورز و 1سال قرارداد خود بنیادشهید. در حال حاضر 10سال است بیکار میباشم و هرچه تلاش کردم بجای پدرم در ان بنیاد استخدام شوم موفق نشدم خواهشمندم راهنمایی کنید چکار کنم. باتشکر

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

به نظر قانون تسهیل امور ایثارگران مراجعه کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام گرچه سوال شما حقوقی نیست اما استخدام شما در اداره محل خدمت پدر بزرگوارتان (خداوند رحمت کند) جزء تکلیف آن ارگان نیست ولی از خود بنیاد شهید مکلف هستند که در یکی از ادارات رسمی و دولتی شما رابا توجه به موقعیتی که دارید استخدام کنند.البته خود شما حتما این مسیر راطی کرده اید.موید باشید