مشاوره حقوقی رایگان - جایگزین بازنشسته

با سلام و خسته نباشيد پدرم 40سال استخدام حراست شرکت نفت دارد ودرمحل کارش تصادف کرد و هشت جا دنده هاش شکستن شرکت براش نوشته مدارکش دارم وفقط من پسر این خانوادم والان بازنشسته شده دوماه پیش مدرک دیپلم دارم وپایان خدمت میخوام بکارگیری شوم چکار میشه کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید اگر شرایط را دارا باشد ممکن است
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در هنگام اگهی استخدام مثل همه مردم ثبت نام کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست فقط به ارگان مربوطه مراجعه نمایید چرا که هر وزارتخانه‌ای شرایط خاص خود را دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با مدارک شغلی و هویتی از ارگان مربوطه درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای استخدام باید ابتدا کارت پایان خدمت داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر ارگانی شرایط مخصوص به خود را دارد شما بدوا باید از طریق واحد کارگزینی ارگان مذبور پیگیری لازم را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این را را بهتر است که از اداره مربوطه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط و نیاز آن شرکت دلرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر وزارتخانه‌ای شرایط خاص خود را دارد باید مراجعه و شرایط را جویا شوید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به همکاران وکیل شهرتان مراجعه و مدارکتان را در اختیار ایشان بگذارید تا اگر امکان اخذ تکفل وجود داشته باشد،اقدام نمایند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

از طریق دفتر مدیر کل یا معاونت پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای بدست آوردن پاسخ به سوال شما، می‌توانید به چندین شیوه اقدام کنید.

1. مراجعه به دفتر خدمات اجتماعی شرکت: در بسیاری از شرکت‌ها، دفتر خدمات اجتماعی وجود دارد که می‌تواند شما را در امور مرتبط با بازنشستگی و حقوق کارکنان راهنمایی کند.

2. مراجعه به سازمان تامین اجتماعی: شما می‌توانید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید و از آنها در مورد حقوق و مزایای بازنشستگی سوال کنید.

3. برای بررسی حقوق و مزایای بازنشستگی در شرکت نفت، می‌توانید به سایت شرکت نفت مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری راجع به شرایط بازنشستگی در آنجا بدست آورید.