مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو در نمایشگاه بدون حضور مالک

سلام
اردیبهشت امسال خودروی پژو پرشیا که شماره پلاک آن به نام من بود ، توسط شوهرم ( با اطلاع من ) به نمایشگاه سپرده شد تا فروخته شود.
پس از گذشت چند هفته که ماشین به فروش نرفت، مبایعه نامه ای بین همسرم و نمایشگاه نوشته شد و همسرم مبلغ معادل قیمت ماشین را در چند مرحله دریافت نمود.
در این فاصله پرشیا بین دو نفر دیگر ، خرید و فروش شد.
علیرغم تماس های پی در پی با نمایشگاه ، صاحب فعلی پرشیا هیچ اقدامی برای تعویض پلاک نمی کند. پلاک ماشین شماره تهران است و در قزوین معامله شده است. هر روز چند پیامک عبور از عوارضی به دستم می رسد.
نگرانی من از این بابت است که این خودرو با شماره پلاک من مرتکب جرم شود.
برای توقیف پلاک باید مبایعه نامه به نام خودم داشته باشم. ولی نمایشگاه مبایعه نامه را نمی دهد. من نیز بدون داشتن مبایعه نامه نمی توانم توقیف پلاک بگیرم. البته مبایعه نامه به نام من نیست و وکالت فروش نیز به آنها نداده ام.
برگ سبز نیز در دست خودم است.

از نظر قضایی چگونه می توان اقدام نمود؟

آیا می توانم از نمایشگاه شکایت کنم که بدون حضور مالک و رویت برگ سبز معامله انجام داده است؟

ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه سند و برگ سبز به نام خودتون باشه نیازی به قولنامه فروش ندارید میتونید ازطریق راهور یا مراجع قضایی ماشین رو توقیف کنید تا خریدار مجبور به فک پلاک و انتقال سند کند .