مشاوره حقوقی رایگان - خدمات حقوقی

سلام من نصاب دوربين هستم، براي يك فروشگاه كار كردم، و بخشي از پول من را نداد، بعد از اينكه عنوان كردم كه از طريق كلانتري و دادگاه اقدام ميكنم، گفت كه وسايلت را پس ميدهم، و در تماس تلفني كه من آن را ضبط كردم اقدام به تهديد و فحاشي ناموسي كرد، همچنين وقتي ديد كه من بر حرفم مبني بر رفتن به دادگاه پافشاري ميكنم ، به من تهمت زده كه يك ساعت از روي ميزش سرقت كرده ام ، من تمام پيامهايي تهديد و تهمت را پرينت گرفته ام و همچنين پيامهاي ضبط شده تلفني و تلگرامي ايشان را دارم، به عنوان اولين سوال ايا از اين مدارك در دادگاه به عنوان هتك حرمت و اعاده حيثيت ميتوانم استفاده كنم و دوم اينكه از كجا كار را شروع كنم؟

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

برای مطالبه طلب باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید.در خصوص تهمت و یا فحاشی باید دادسرای محل وقوع جرم بروید با داشتن شاهد.