مشاوره حقوقی رایگان - توهين و تهدید

سلا م من برای بردن ابلاغیه با مامور رفته بودم مادر متشاکی من را کتک زد خواستم ضمیمه پرونده بشه قاضی قبول نکرد و گفت باید شکایت جدا طرح کنی گزارش پلیس 110هم دارم میشه راهنمایی کنید چکار دیگه ای میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " قاضی محترم پرونده شما را راهنمائی نموده اند . با گزارش پلیس 110 و عنداللزوم گواهی شهود واجد شرایط یا مطلعین حاضر در صحنه ، چنانچه ضرب و شتم شده اید تحت این عنوان و اگر ضرب و جرح شده اید تحت عنوان مزبور به دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمائید تا در صورت ایراد صدمه یا جرح بدنی به پزشکی قانونی معرفی و مراحل رسیدگی بعدی و صدور قرار صورت پذیرد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عنوان مربوطه واججد وصف کیفری جداگانه است اگر شاهد دارید می توانید در اسرع وقت اقدام به طرح دعوی نمایید

یک وکیل

با سلام همکاران محترم پاسخ کامل داده اند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام. همانطور که قاضی فرمودند شما باید شکایت جداگانه ای مطرح کنید و گزارش مامور ابلاغ و همچنین گزارش پزشکی قانونی را در صورت لزوم ضمیمه شکایت خود نمایید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با ارایه گزارش پلیس جداگانه طرح شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه بدهید