مشاوره حقوقی رایگان - قصد قتل

فرض کنید شخصی یکی از دوستانش دعوت میکنه به خانه و در غذای اون شخص سم میریزه به قصد کشت شخص منتظر میمونه ولی اتفاقی نمی افته شخص راهی خونه میشه صبح هم زنگ میزنه ولی متوجه میشه شخص زنده اس و داره نفس می کشه و می ره پیش سم فروش و بهش میگن که اون سم نبود و اتفاقی بهش ویتامین داده و ... اتهام این شخص که موفق به کشت شخص نشده چیه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بازم جرمی نداره برای چی اینجا سوال میکنی وقتی پاسخش را میدونی