مشاوره حقوقی رایگان - تخلف گسترده کلانتری و همکاری نیروهای کلانتری با باند فروش مواد مخدر .

درود .
من میخواستم بدونم چگونه و چطور میشه از کلانتری شکایت کرد . چند شب پیش تعدادی از اراذل و اوباش با همکاری 100 درصد مامورین انتظامی به منزل ما که سالهاست از آزارو اذیت این اراذل به کلانتری شکایت کردیم حمله کردند . از آنجایی که چند روز قبل از این ماجرا بنده دوربین های مدار بسته مخفی را درب ساختمان و در نقطه ای خارج از دید نصب کردم ، تمام فیلم همکاری مامورین با اراذل اوباش و تامین دادن به آنها کاملا مشهود است .
ولی متاسفانه تا به امروز به هر ارگان بالا دستی مراجعه کردیم آن فرد مذکور ( اراذل مواد فروش ) از آنجایی که آشنا دارند ، در روند پرونده کاملا دخالت کرده و امکان رسیدن به حق واقعی و روشن شدن ماجرا را نمیدهند .
این موضوع بسیار بسیار پیچیده و هماهنگ شده میباشد به نحوی که اگر این فیلم پخش گردد ، فساد کامل این مامورین و کلانتری و باند فاسد آنها که در توزیع و پخش مواد مخدر و حمایت کامل انتظامی و اطلاعاتی از اراذل را آشکار میکند .
از آنجایی که ما دیگر هیچ اعتمادی به نیروی انتظامی و اداره آگاهی نداریم شما پیشنهاد میکنید که به چه مرجعی مراجعه کنیم ؟
لاذم به ذکر است چند روز پیش همان افراد با هدف کشتن برادر بنده ، او را در یکی از خیابانها زیر گرفته ولی زمانی که دیدند هنوز زنده است از خودرو پیاده شده و با شمشیر به سمت او حمله ور شده که به خاطر شلوغ شدن صحنه انها نمیتوانند به هدف خود برسند و محل را ترک میکنند . ما از طریق دفتر قضایی شکایت کرده و دادستان دستور ویژه به اداره آگاهی مبنی بر بازبینی دوربین های خیابان و شناسایی و احظار صاحب خودرو را صادر نمود اما متاسفانه، امروز اداره اگاهی دستور ویژه دادستان را مبنی بر شناسایی یکی از پلاک هاب خودرو و بررسی دوربین های مدار بسته منطقه هیچ همکاری با بنده نکرده و دوباره من را به همان کلانتری مذکور ارجاع میدهند .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فیلم ضبط شده از دوربین مداربسته مخفی را در فضای مجازی رسانه ای کنید مطمئن باشید به نتیجه مطلوب خواهید رسید اگر نتیجه بخش بود به پنل کاربری بنده رفته و حتما حتما اطلاع دهید.موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بازرسی ناجا حفاظت اطلاعات ناجا پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق بازرسی ناجا حفاظت اطلاعات ناجا پیگیری نمایید