مشاوره حقوقی رایگان - ابطال عقد نکاح موقت

سلام، حدود 3 سال پیش یک خانمی رو عقد موقت کردم که بعدا متوجه شدم قبل از من دوبار ازدواج کرده که عقد اول دائمی بوده و عقد دوم ابتدا بصورت ولی با بچه دار شدن جهت صدور شناسنامه برای بچه شوهر دوم در یکی از دفاتر رسمی تهران، اقرارنامه زوجیت 99ساله تنظیم شده که بعدا بعلت وجود اختلاف خانم با شوهر دومش، زوجه به دفترخونه مراجعه و نسبت به فسخ عقد موقت 99 ساله با زوج اقدام کرده است لکن در خصوص ابطال اقرارنامه یا طلاق نامه از شوهر دوم رسما اقدام ننموده است که بعد از اطلاع اینجانب نسبت به قطع تمامی روابط با ایشان اقدام کردم ولی سند و مدرکی در مورد فسخ ننوشتیم، الان خانم بعد از گذشت حدود 3سال به استناد عقدنامه موقت از اینجانب درخواست 14سکه مهریه نموده، آیا میتونم درخواست ابطال عقد موقت 3سال پیش با این خانم را مطرح کنم؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر باوجودعقدنامه عادی و قبول مهریه از ناحیه شمااون خانم یک روز بعدهم اقدام برای مهریه کند بهش تعلق میگیرد.چراکه به مجردوقوع عقدنکاح زن مالک کل مهر میشود.