مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 120 ارتش و نقص عضو بر اثر بیماری های خودبخودی

سلام وقت بخیر
بنده در حین خدمت سربازی داخل آسایشگاه بصورت خودبخودی دچار مشکل ریه و تنگی نفس شدم بیمارستان رفتم و عمل جراحی شدم و مقداری از ریه بنده برداشته شد کمیسیون عالی ارتش بنده را بعلت نقص عضو معاف دائم کرد و طبق نظر پزشک احتمال اوت بیماری در آینده وجود دارد
میخواهم بدانم برای بیماری های خودبخودی که این چنین بوحود آمده و احتمال اوت وجود دارد مستری بیمه و غرامت می توانم دریافت کنم؟
باسپاس از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قواعد منازعه حاکم است و تمامی مسئول پرداخت دیه