مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر و گرفتن قیومیت پدر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز
بنده یک پدر ناشنوا دارم که تقریبا در بیشتر امور زندگیش بخصوص امور مالی و معاملات مالی قادر به تصمیم گیری نیست. من پسر ارشدشون هستم و برای سربازی کفالت پدرم رو گرفتم. خواهر و برادرانم هم منو قبول دارن. ایشون در زمینه امور مالی هیچ گونه توانایی تصمیم گیری ندارن و مثل یک کودک شش هفت ساله ساده و بی آلایشند به طوری که به سادگی هر سند و مدرکی رو که من یا یکی از نزدیکانمون بگیم امضا میکنن و انگشت میزنن و اصلا قدرت تصمیم گیری در زمینه معاملات مالی رو ندارن. ما ازین می‌ترسیم که عموی ما ازین وضعیت پدرمون سواستفاده کرده باشه یا در آینده بکنه! میخواستم بدونم من که قبلا کفالت ایشون رو گرفتم میتونم محجور بودن ایشون را هم اثبات کنم و آیا اگه اقدامی بکنم در مراجع قانونی میتونم قیومیت ایشون رو بگیرم؟ ناگفته نماند که من میتونم استشهادی رو هم از محل و کسبه و هم از خانواده جمع آوری کنم!

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
بله درخواست محجوریت رو تقدیم بکنید به طرفیت اداره سرپرستی در دادستانی ، ( دفاتر خدمات قضایی بروید راهنمایی تان میکنند) ،
اداره سرپرستی معمولا نظر پزشکی قانونی رو در این خصوص مطلع می شوند و شمامی توانید در دادخواست قید بکنید که ادله دیگری هم هست مثل همی شهادت ها و ... .