مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی کانال تلگرام

با عرض سلام و احترام
آیا می توان کانال تلگرامی و همچنین ایدی نفر را به بهانه ازدواج موقت اقدام به ساخت به کانال تقلبی کرده و از مردم پول میگیرد و خدمات ارائه نمیدهد را ردیابی کرد صاحب کانال مشخص شود؟
و همچنین ایا میشود از طریق شماره کارت بانکی ادرس طرف که پول ها به حساب اون شخص واریز میشه را بدست اورد؟

پاسخ ها :

شکایت از کانال تلگرام ازدواج موقت کلاهبرداری کانال صیغه یابی کلاهبرداری ردیابی کانال تلگرام تلگرام