مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از شماره کارت ملی و شماره تلفن

من توسط یکی از کانالهای ازدواج موقت مورد کلاهبرداری قرار گرفته و شماره کارت ملی و نام و نام خانوادگی خود و همچنین یکی از شماره کارت های بانکی خود را در اختیارشان گذاشتم که البته بعد این شماره را از طریق بانک تغییر دادم و با مراجعه به دفتر پیشخوان مجازی فرم گم شدن کپی کارت ملی جهت جلوگیری از شماره کارت ملی را انجام دادم و همچنین شماره موبایل خود را به نام دیگری منتقل کردم پرسش من این است که آیا با انجام این اقدامات باز هم آیا آنان با این اطلاعات می توانند مرتکب جرایمی به نام من شوند
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

متاسفانه هیچ چیزی دور از ذهن نیست
احتیاط نماییذ