مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام و وقت بخیر
من در تاریخ 01/09/99ی خودرو تیبا خریدم تمامی استعلامات انجام دادم وکالت تام گرفتم از فروشنده و همه پول خودرو پرداخت کردم و برا تعویض پلاک بعد از تعطیلات کرونایی رفتن تعویض پلاک گفتن ماشین حکم قضایی روشه و توقیف شد بعد علت ماجرا رو پرسجو کردم دیدم خانمی که ماشین رو فروخته به شخصی که من از ان خودرو رو خریداری کردم شکایت کرده گفته از من کلاهبرداری شده هیچگونه وجهی برا خودرو دریافت نکرده و سند زده من یه دادخواست ثالث اجرایی دادم ولی تا کنون جوابی دریافت نکرده ام من خودم ساکنم کرمانشاه هستم محله شکایت کرج هستش الانم شعبه بازپرسی کرجه پرونده بازپرس محترم هم جوابی به من نمیده تکلیفم نامشخصه ممنون میشم کمک و راهنمایی کنین

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در همین شعبه کیفری ورود کنید و مدارک خود را تحویل و شرح ما وقع بدهید و منتظر نتیجه باشید در غیر اینصورت باید برای مطالبه و استرداد وجه و یا اثبات مالکیت خودرو طرح دعوی حقوقی کنید