مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیف شده

سلام خدمت شما.
بنده خودرویی سال 1399/5خریداری نموده ام و تمام اسناد و مدارک
پلاک، برگه سبز، سند قطعی به نام بنده است در تاریخ 1399/8 سه ماه بعد از خرید ،بنده خودرو را فروخته ام در تعویض پلاک خودرو توقیف شده
در دادگستری به بنده گفته شده ان شخصی که خودرو را توقیف کرده در قولنامه نوشته زمانی که چک های خود را پاس نکند معامله فسخ است
1_ایا میتواند زمانی که تمام اسناد و مدارک به اسم شخص دیگری درامده خودرو را توقیف کند و صاحب شود؟
2_ان شخص میتواند برای دریافت حساب خود از طریق چک اقدام به گرفتن حساب خود کند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. طبق مبایعنامه شما بایستی ثمن‌ معامله پرداخت نمایید در غیر اینصورت فروشنده با توجه به داشتن اختیار فسخ بابت تاخیر ثمن‌ می تواند معامله را فسخ نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد اگر شرط فسخ پیش بینی شده باشد امکان پذیر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول با توجه به وجود حق فسخ و احراز آن توسط دادگاه امکان ابطال معامله وجود دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به وجود حق فسخ و احراز آن توسط دادگاه امکان ابطال معامله وجود دارد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید منطبق با قرارداد عمل شودوالا حق فسخ دارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان توقیف خودرو و فسخ معامله اول ، توسط فروشنده اول ،
وجود دارد و در صورت فسخ معامله ، باید خودرو به فروشنده اول مسترد بشود و شما هم از فروشنده دوم ، مطالبه ثمن معامله و خسارات را نمایید