مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری

بنده 2 سال محکوم به حبس شده ام
اعاده دادرسی ماده 474 کردم و قرار قبول اعاده دارسی توسط شعبه 33 دیوان عالی کشور تجویز شد و به شعبه هم عرض جهت رسیدگی رفته است .
از طرفی اعاده دارسی 477 (خلاف بین شرع) هم پذیرفته شده و شعبه 39 دیوان عالی کشور قرار قبول اعاده دادرسی تجویز کرده و رای برائت برای بنده صادر کرده است
سوالم اینه که دادرسی پرونده وفق ماده 474 در شعبه هم عرض چی میشه؟ آیا شعبه هم عرض هم رسیدگی می کند؟

پاسخ ها :

رسیدگی شعبه هم عرض اعاده دادرسی ماده 474 اعاده دادرسی ماده 477 اعاده دادرسی کیفری اعاده دادرسی