مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی آپارتمان

سلام، من در سال 90 یک واحد آپارتمان از یک ساختمان 3 طبقه طبقه که سال ساخت آن 84 بوده خریداری کردم که در پایان کار ساختمان ذکر شده که در هنگام ساخت یک متر عقب نشینی کرده (و ذکر شده کوچه 8متری هست) ، اکنون میخواهم آپارتمان رو بفروشم، متوجه شدم که یک متر دیگه عقب نشینی دارد و قراره کوچه 10 متری بشه، حالا با توجه به این که مالکیت دو طبقه دیگر با اشخاص دیگری است و فعلا ساختمان بازسازی و تخریب نمیشه، آیا هنگام فروش واحد خودم باید عقب نشینی رو به خریدار بگم و خونه 90 متری رو به متراژ خونه 78 متری بفروشم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمازمین نمیفروشید،بلکه آپارتمان میفروشید،نیازی به گفتن نداردیعنی هرچه درسندقید میباشد،درواقع هرچه دراستعلامی که ازشهرداری می کنید ملاک خواهدبود