مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان اداره ساختمان بدون مدیر هست؟

با توجه به اینکه در صورت انتساب شخص مدیر، مدیر موظف است یک سرایدار و بیمه اتش سوزی و مسئولیت را انجام دهد و هزینه را از اهالی استرداد نماید،

آیا میتوانیم در یک جلسه علنی قراردادی بین همه اهالی امضا کنیم که ساختمان بدون مدیر، بدون نگهبان و بدون بیمه اتش سوزی باشد و مسئولیت به طور مساوی بین همگان تقسیم خواهد شد؟

سوال دیگه: ایا مدیر میتواند از سرایدار نیمه وقت استفاده کند تا شارژ اهالی کاهش یابد؟ یا در این صورت مسئولیتی برای مدیر ایجاد میشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مطابق قانون تملک اپارتمانها اپارتمانهای بیش ازسه طبقه مشمول قانون تملک اپارتمانها هستند وباید یک یاچندمدیر راجهت اداره ساختمان انتخاب کنند