مشاوره حقوقی رایگان - طرح پانزی ارز دیجیتال ترون

با سلام. چند وقت پیش به پیشنهاد یکی از دوستان ارز دیجیتال ترون خریدم. با صحبتهای نفری که به ایشان پیشنهاد خرید داده بود برای شرکت در سرمایه گذاری ارز، آیکونی رو کلیک کردیم که بعدا متوجه شدیم طرح پانزی و زیرمجموعه گیری است و کل ارز من از دستم خارج شده و به حساب نفرات قبلی واریز شده است. دو تا سوال داشتم از خدمتتان:
اول اینکه این نوع زیر مجموعه گیری در ارز ترون قانونی است؟ ثانیا اگر غیر قانونی باشه چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوع ارز دیجیتال با طرح پانزی متفاوت است طرح پانزی جرم و زیر مجموعه کلاهبرداری یا شرکتهای هرمی قرار میگیرد اما ارز دیجیتال ممنوعیتی ندارد فعلا

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. سوال شما مبهم می باشد. بستگی دارد آیکونی که شما کلیک کردید مربوط به چه سایت و پروژه ای بوده است؟ طرح پانزی میتواند توسط ارزهای دیجیتال هم انجام شود .طفا توضیحات خود را تکمیل نمایید.