مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و دزدی اکانت

با سلام و خسته نباشید

من اکانتی در بازی پابجی موبایل به ارزش حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان داشتم که آن را از چند طریق در فضای مجازی برای فروش آگهی کردم.

فردی به عنوان خریدار از طریق پیام رسان واتس اپ برای خرید این اکانت به من پیام دادن و با سناریوی خاصی خود را فردی کم سن و سال معرفی کردند که پدرش قصد خرید این اکانت را برای او دارد که صحبت با پدر ایشان باعث اعتماد من شد.

متاسفانه بعد از تحویل اکانت بازی به ایشان که از طریق اکانت توییتر انتقال داده شد، تمامی اطلاعات اکانت توییتر شامل رمز، شماره تلفن، یوزرنیم و ایمیل را تغییر دادند و هیچ مبلغی برای من واریز نکردند.

حال من تنها دو شماره موبایل و چت‌های واتس اپ را از این فرد کلاهبردار دارم.

لطفا کمک کنید که چطور میتونم پیگیری کنم.

با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از طریق پلیس فتا شکایت نمایید