مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن اکانت

سلام اکانتو منو چند ماه پیش دزدیدن منم ایدی پابجی خودمو حفظ بودم. خلاصه شماره یارو رو گرفتم و گفت که من پول دادم اکانتو خریدمو فلانو نمیدونم من مقصر نیستم از این حرفا حالا میخواستم بدونم اون آدم مقصر محسوب میشه یا ن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام مي توانيد علیه فروشنده و خریدار شکایت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سونیت داشته و مال نامشروعی را خریداری نموده است بله می توانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق پیگیری از طریق مراجع انتظامی برای شما محفوظ است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت کنید و موضوع را ازطریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید پیگیری نمایید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از کسی که ظاهرا ادعا می‌کند خریدار است شکایت کنید تا به فروشنده اصلی برسید