مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان با توجه به اتمام کار اپارتمان و آماده تحویل بودن

با سلام من یک آپارتمان پیش فروش خریدم که در یکی از بند های قراردادم بغیر قولنامه حق فروش بدون اجازه کتبی از سازنده نداشتم در ضمن میدونستم در صورت اطلاع دادن باید برای هر متر 100 هزار از من میگیرد . من یک ماه مانده به تحویل آپارتمان، آپارتمان را فروختم و قرار بر این شده که من آپارتمان را تحویل بگیرم و به خریدارم تحویل بدم. حال با وجود عدم در دست داشتن کوچکترین سند برای فروش آپارتمانم اقای سازنده میگوید آپارتمان را تحویل شما نمیدم.
با اینکه سند و مدرکی از فروش اپارتمانم در دستش نیست و از تحویل خوداری می کند. من هم میگم خب بابا آپارتمان رو به من فروختی بیا آپارتمان رو تحویل بده.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرح دعوی الزام به تحویل مبیع را بدهید چون مکلف است به شما تحویل بدهد و در قبال شما تعهد داده نه شخص دیگری