مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام من بعنوان راننده در شرکت مشغول به کار هستم که ازم درخواست سوء پیشینه کردن من هشت سال پیش یه حکم خیانت در امانت داشتم که بهم ابلاغ نشده هرچی درخواست میدم بهم گواهی عدم سوء پیشینه نمیدن میگن بیا دفتر دادستان برای توضیحات آیا من برم بخاطر پرونده هشت سال پیش که میتونم رضایتش رو بذارم روی پرونده منو زندان میفرستن بخدا میترسم برم چون یکبار همه زندگی و زن و بچه ام رو از دست دادم دوباره زندگی برای خودم درست کردم برم زندان دوباره همه زندگیمو از دست میدم تورو خدا اگه راهی داره کمکم کنید من انجامش بدم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مشمول مرور زمان نشده باشید در صورت رضایت شاکی ان شا الله مشکلی پیش نمی آید و قریب به یقین جریمه مختصری محکوم میشوید . واگر مرور زمان محرز باشد و رد مال شده باشد یا شاکی رضایت دهد به طور کل مجازات ساقط میشود .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید و از طریق وکیل پیگیری کنید