مشاوره حقوقی رایگان - زمان محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک

بنده سال 85 چکی بدون تاریخ بابت قرضی که به یکی از دوستان داشتم پرداخت نمودم. ایشان سال 99 چک را به تاریخ 85 خودش تاریخ میزند و اقدام به برگشت چک می نماید. از طرفی با توجه به منحل شدن شماره حساب جاری امکان واریز وجه وجود نداشت. سوال اینکه خسارت تاخیر از سال 85 محاسبه میشود یا از تاریخ برگشت؟

پاسخ ها :

محمد محمدی

محمد محمدی :

استان :

سلام.. تاریخ مطالبه وجه چک همان تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت می باشد بنابراین خسارت تاخیر تادیه از سال 99 محاسبه خواهد شد

آرش  هاشمي

آرش هاشمي :

استان :

با سلام با توجه به اینکه چک سفید تاریخ بوده و مدتی زیادی از سرسبد میگذره خسارت تاخیر بایستی از زمان مطالبه محاسبه بشود .