مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و مهریه

با عرض سلام به وکلای محترم
همسر دوست من چند ساله که به شیشه اعتیاد داره و مشکلات دیگه ای هم داره چند دفعه خواباندن و بردن کمپ ترک کرده باز شروع کرده و دیگه کشش برا زندگی نداره دوست من یکی خونه داره که فقط زیرزمینش ساخته 3 تا هم بچه داره آیا اگه بخواد طلاق بده با اینکه خانمش معتاد شیشه هست مهریه بهش تعلق میگیره و اگر تعلق میگیره با شرایطی که 3 تا بچه داره و چیز دیگه ای هم بجز این خونه نداره خونه را به جای مهریه باید بده خواهش میکنم راهنمای کنید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه تعلق میگیرد زن به مجرد عقد مالک مهرش میشود اعتیاد مانع مهر نیست.