مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اموال ارثی

پدر من بعد از پدربزرگم فوت کردند و در زمان حیات پدرم قرار بوده اموال پدربزرگ به مزایده گذاشته شود، حالا من بعنوان وارث پدرم چگونه میتوانم سهم خود را از مزایده خارج کنم؟ راهی هست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سوال شما واضح نیست درکل شما و مابقی بعنوان ورثه پدرتون جایگزین میشوید منتهی مراتب انحصار وراثت تحریر ترکه تقسیم ترکه می‌بایست طی شود

یک وکیل

شما با درخواست گواهی انحصار وراثت و صدور آن به قائم مقامی پدر مرحومتان میتوانید به پرونده ثبتی یا قضایی وارد شوید