مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج اینستاگرام

سلام. من از یک پیج که محصولات شنیداری داشت و روی ضمیر ناخودآگاه کار میکرد و باعث زیبایی میشد یک پکیج خریدم. بعد یک ویس داد که اصلا فایده نداشت. میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

ميتوني شكات كني اما شرط اصلي كلاهبر داري توسل به مانور هاي متقلبانه برا ي بردن مال غير است كسب وكارهاي اينترنتي علي الاصول مانور متقلبانه محسوب نمي شوند وبه لحاظ بي احتياطي در انتخاب مشمول قاعده ي اقدام ودر نهايت منجر به صدور قرار منع تعقيب خواهد شد /به نظر ميرسد دادخواست استر داد وجه گزينه ي مناسب تر ي باشد