مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعلام ازدواج دختر مستمری بگیر

با سلام. دختری که از تامین اجتماعی مستمری پدر رو به تنهایی دریافت میکنه ازدواج کرده و به علت نیاز مالی شدید ازدواج خودش رو به تامین اجتماعی اطلاع نداده. الان بعد از یک سال حقوق قطع شده.
در این مرحله چه اتفاقی میوفته و تامین اجتماعی اقدامی انجام میده؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هیچ مشکلی نداره زیرا صرف اعلام نکردن و ترک فعل جرم نیست مگراینکه تعهد داده باشید که در صورت ازدواج به سازمان اعلام میکنید در هرحال اون تعهدنامه هم باید بررسی بشه برای توضیح بیشتر و مشاوره مفصل میتونید تماس بگیرید