مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیران دختر

دختری که عقدموقت پونزده ساله با پسری داشته که در شناسنامه ثبت نشده حالا صاحب فرزند شدن. ایا با وجود فرزند میتواند مستمری پدر فوت شده را که میگرفته را همچنان بگیرد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

دختران در صورن نداشتن شوهر و پسران تا سن 20 سالگی( در صورت تحصیل تا پایانتحصیلات دانشگاهی) می توانند مستمری دریافت کنند موفق باشید

پرسشگر :

بطور واضح پاسخم ندادید . تشکر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرثابت شودکه شوهرکرده قطع خواهدشد.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در قانون منوط به نداشتن شوهر است.اگر به هر طریقی مشخص شود که غیر از این بوده مستمری قطع وبعضاً منجر به پرداخت خسارت نیز می شود.مگر اینکه......یاالله