مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پدر محجور

سلام. مادرمان حدود چهار ماه است که از دنیا رفته. ما دو برادر و یک خواهر هستیم. از روز اول خواهرمان که از من بزرگتر و از برادر دیگرم کوچکتر است همه اختیارات را به زور در دست گرفت و پدرمان که سن 80 سال دارد و از نظر تصمیم گیری صفر است و نمیتواند برای امورات زندگی تصمیم بگیرد. خواهرمان از این موضوع سوء استفاده کرده و پدرمان را از خانه خودش به شهرستان دیگری برده و بدون اطلاع ما و خانه اش را به اجاره داده و نمی گذارد ما پدرمان را ببینیم و بدون اطلاع ما با زنی دیگر تبانی کرده و آن زن را به عقد پدرمان درآورده بعد از همه این کارها ما متوجه شدیم که زن را هم عقد محضری کرده. آن زن شیاد هم تمام اموال مادرمان که فوت کرده و پدرمان را از خود میداند. چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص کنید چه بخشی از این اموال به نام مادرتون بوه که به ارث به پدرتون رسیده و چقدر در مالکیت پدرتون بوده در هرحال باید بدونید هر کسی در زمان حیات اختیار کامل نسبت به اموالش دارد مگراینکه سواستفاده ای نسبت به ایشان شده باشد مانند سفید امضا و یا بدلیل کهولت سن و بیماری و یا مسائل دیگه برای توضیح بیشتر و مشاوره مفصل میتونید تماس بگیرید