مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پدر محجور

سلام. پدر ما 84 سال سن داشت و با پسر کوچکش زندگی میکرد. امسال که فوت کردن بعد از فوتش برادر کوچک ادعا کرد که قبل از فوت پدرمون همه اموال رو به او فروخته و سند زده. با توجه به این که پدرمون بالای 80 سن داشت و امکان دارد برادرمون سوء استفاده کرده و او را برده باشد دفترخونه، ما باید الان چی کار کنیم؟ خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
علاوه بر طرح دعوای حقوقی، امکان اقدام کیفری نیز وجود دارد از باب سوء استفاده از ضعف نفس
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید