مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

سلام، وقت بخیر. چند ماه پیش موتوری از فامیل خریدم و پول موتور رو تمام و کمال پرداخت کردم. چند روز بعد که قرار شد برای سند زدن که بریم، فروشنده کرونا گرفت و بیمارستان رفت و بعد فوت کرد. الان هم من موتور به شخصی فروختم ولی هنوز سند نخورده. خانواده فروشنده همسر فوتی و دخترشون، همه در جریان فروش بودن. الان من باید بابت سند موتور چی کار کنم؟ میگن انحصار وراثت ولی طول میکشه. طرفی که من موتور رو به او فروختم چک داده و میگه تا سند نزنی چک رو پاس نمیکنم. یک راهنمایی کنید چی کار کنیم که سند انجام بشه؟ چون طرف در موقع زنده بودن موتور رو فروخته و اقوامشون هم میگن هر جا بشه ما می آییم میگیم موتور رو شما خریدید تا به نامتون سند بخوره.

پاسخ ها :

فاطمه حمیدی

فاطمه حمیدی :

استان :

متاسفانه تا زمانی که انحصار ورثه صورت نگیره امکان تنظیم سند نیست ولی به محض صدور انحصار ورثه شما میتونید وراث رو به همراه خودتون با کلیه مدارکشون برای تنظیم سند ببرید و سند رو به نام خریدارتون انتقال بدید البته اگر خریدارتون راضی میشه میتونید ورثه رو ببرید یه دفتر اسناد رسمی و با تنظیم یک اقرار نامه مبنی بر اینکه به محض صدور گواهی انحصار وراثت در یک بازه زمانی مشخص در دفتر خونه حاضر میشن و سند رو به نام خریدار شما تنظیم میکنن مبلغ چکتون رو دریافت کنید