مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام و وقت بخیر.
بنده سال 83 یک واحد آپارتمان خریداری کردم که این خرید از مالک اصلی ساختمان بوده و در قولنامه پارکینگ این واحد قید شده ولی در سند ذکر نشده. الان یک همسایه جای پارکینگ را مشاع اعلام کرده و از من هم شکایت کرده که من تصرف عدوانی کرده ام. آیا شکایت این شخص برای من مشکل ساز خواهد بود و من میتونم طبق اون قولنامه از طریق مراجع قانونی در سند خود ذکر کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سند رسمی ملاک است.
در بحث کیفری با توجه به وجود قولنامه فعلا در این اولین مرحله احتمالا تبرئه میشوید