مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد

من 23 سالمه نزدیک به 7 سال پیش طی یک اتفاقی باکرگیمو از دست دادم و بعد اون با یه اقایی اشنا شدم حالا مادرم میخوان جدا شن و بخاطر تهدید و ضرب و شتم منو مادر و خواهرم ‌فرار کردیم خونه اجاره کردیم اجاره نامه به اسم مادرمه و اون اقایی که باهاشون دوست بودم بعنوان شاهد امضا زدن سوال من اینه پدرم این موضوع رو به من ربط دادن و گفتن من مادرم گول زدم در حالیکه مادرم با میل خودش اومده بیرون حالا پدرم میخوان از دست اون اقا شکایت کنن و رابطه من اون اقارو فهمیدن من اگه پام به دادگاه برسه در مورد رابطم به اون اقا سوال اولم اینه باکرگیمو قبلا از دست دادم اگه به قاضی بگم اون اقا مشکلی براش پیش نمیاد؟ و دوم اینکه ایا گواهی رشد بگیرم میتونه کمکم کنه از این قضایا خارج بشم چون مدام بمن تهمت زده میشه تا جایی که به مرز خودکشی هم رسیدم

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام مطلب قابل ذکر این موضوع هست که حکم رشدبرای افراد زیر 18 سال صادرمیشود وبا توجه به سن شما حکم رشدلازم نیست