مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر مربوط به یک قطعه زمین

با سلام
ملکی به مساحت 200 متر را از شخصی خریداری کردم که مدارک خرید ایشان هم کامل بود و در بنگاه معامله کردم و بعد از یک ماه به آقای ک فروختم در همان بنگاه. بعد از گذشت چند ماه شخص سومی ادعای مالکیت داشته و زمین را محصور و تصرف نموده است. آقای ک بعد از چند ماه از ایشان و شریکش و بنده شکایت کردند که هنوز رسیدگی به پرونده شروع نشده است. سوال بنده این است که 1. چنانچه آقای ک محکوم شود حکم بنده چه خواهد بود؟ 2. آیا بنده می توانم پای فروشنده را به میان بیاورم و تبرئه شوم؟ 3. بنده چطور میتوانم حق خود را از فروشنده ای که به من فروخت را بگیرم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام شما یک خریدار با حسن نیت هستید و اگر مشکلی باشد، ایادی قبلی باید پاسخگو باشند و خسارات شما راهم در صورتی که مطالبه کنید پرداخت کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اسم و آدرسش را بدی تا اورا هم جلب کنند، نهایتا هر فروشنده باید ضرروزیان خریداری که ازش خریده را جبران کن

مهرزاد مسیحی

جناب آقای مهرزاد مسیحی :

سلام بله قطعا شما از جنبه کیفری مسوولیت ندارید و مس توانید با رایت قولنامه تبریه شوید و فروشنده باید پاسخگو باشد ضمنا می توانید حتی در صورتی که فروش کال غیر شده باشد دادخواست استرداد ثمن معامله و کلیه خسارات خود را علی ه فروشنده مطرح کنید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود چنانچه شما بی اطلاع بوده باشید که ملک متعلق به غیر بوده بر علیه فروشنده طرح دعوا به اتهام فروش مال غیر نمایید