مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک

با سلام.
15 سال پیش دو عموی من زمینی در منطقه ای ییلاقی خریدند. پدر من از آن ها خواست که قطعه ای از زمین را به او بدهند ( خودش توانایی مالی خرید زمین را نداشت). آن ها هم قبول کردند ( البته می گویند چون بیمار بود ما قبول کردیم ) و در دست نوشته ای اعلام کردند قسمتی از بالای زمین ( شاید حدود 20 متر از زمین ) را به او می دهند. سه سال بعد از خرید زمین پدر من فوت کردند و در طی این سه سال قبل از فوت هم به دلیل بیماری خودشون به زمین هیچ مراجعه ای نداشتند. البته زمین را از قبل دیده بودند و به آن منطقه می رفتند. سه چهار سال بعد از فوت پدرم یکی از عموهایم در سهم خود از زمین منزلی ساختند. ( زمین را با همان قسمت بالایی که قولش را به پدرم داده بودند اندازه گیری و نصف کردند).
سوال من این است با این شرایط اصلا هبه ای محقق شده؟ اگر هبه محقق شده این کار ایشون رجوع از هبه می باشد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، شرط اساسی در هبه، قبض و اقباض است که انجام نگرفته، لذا، هبه ای انجام نگرفته، ضمنا، برادر، بیان کرده که، می دهم، نه اینکه"داده ام'، واین تعهد ابتدایی است وتعهدابتدایی، قابل عدول می باشد،