مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت سابقه بیماری اعصاب و روان

سلام. میخواستم بدونم اگر کسی در بیمارستان روانپزشکی مدتی به دلیل مشکلات روحی روانی بستری باشه در آینده برای اینکه استخدام دولت بشه مشکلی پیش میاد؟ آیا موقع استخدامی سابقه پزشکی ما رو بررسی می کنند؟ محدودیت های قانونی که برای بیماران اعصاب و روان هست، چه چیز های است؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قطعا بررسی میکنند در مصاحبه ها سلامت روان و عقلی رو